srijeda, 18. prosinca 2013.

Zeleni caj uklanja akne i (ucinkovit je za mnogo toga)

Mnogi tvrde kako je prirodni način za borbu protiv akni ustvari i najbolji,pogotovo ističu zeleni čaj,a ujedno su prirodni materijali i jeftiniji.Akne su proširene među mladima,ali i starijima koji imaju hormonalne poremećaje.



Majka priroda nam svakodnevno pruža sredstva za borbu protiv raznih bolesti te tako i protiv akni. Mnogi stručnjaci govore kako je zeleni čaj izuzetno koristan za uklanjanje akni.Dok su mnogi čajevi fermentirani, zeleni čaj može spriječiti oksidaciju.
Sadrži veliki broj polifenola zajedno s herbalnim antioksidansima.Zeleni čaj može pomoći za liječenje akni,ali isto tako i spriječiti njihovo ponovno nastajanje.Pomaže našem tijelu u borbi protiv staničnih i strukturnih oštećenja.
Prema velikom broju istraživanja zeleni čaj ne samo da je dobar protiv akni nego i protiv brojnih bolesti koje se mogu pojaviti.Tu se prije svega misli na činjenicu kako zeleni čaj može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti te produžuje životni vijek.
 
Kada već pričamo o pozitivnim učincima čaja treba znati da se njegova pozitivna primjenjuje na velik broj polja u životu.Tako smanjuje rizik od pojave bolesti srca,krvnih žila te isto tako smanjuje opasnost od rasta tumora.
Zeleni čaj dobar je kod ublažavanj brojnih protuuaplnih procesa koji se mogu dogoditi u našem organizmu. Dakle možemo zaključiti kako se radi o napitku kojeg bi trebali uvrstiti u svoj svakodnevni život.
Zeleni čaj možete kupiti u biljnim drogerijama ili ljekarnama,najčešće dolazi u obliku samog čaja ili krema.Što se tiče konzumacije čaja svakako obratite pozornost na to da ga svakako pijete sa malo šećera.Kada ga skuhate pustite da odstoji barem 10 minuta,procijedite ga i popijte

Nema komentara:

Objavi komentar