srijeda, 18. prosinca 2013.

Privlacne FRIZURE za dugu kosu

Ne kaze se bez razloga kako je duga kosa zaista zahvalna sto se tice frizura.Naime upravo njena duzina doprinosi sto laksem baratanju,bilo sta se tie frizera,ili vas samih.Najbolje od svega sto ne morate nuzno ici u salon kako bi imali lijepu frizuru. Ponekad je dovoljno malo vise maste i prije svega volje kako bi od svoje kose napravili pravo umjetnicko djelo.

Prije svega duga kosa je idealna kada ju niste stigli oprati,a znate da se na poslu ne mozete pojaviti s masnom kosom.Dovoljno je malo podignuti prednji dio i dobro zagladiti kosu odostraga te napravit pravi konjski rep.Nije naodmet staviti i malo pjene za kosu.
Duga kosa moze biti ravna,ili kovrdzava.Naravno ako se radi o dugoj ravnoj kosi imate mozda malo vise izbora.Mozete pokusati s laganim podizanjem kose,nesto izmedju repa i pundje.
Sama frizura prije svega ovisi o vasoj odjevnoj kombinaciji.Naravno ako se radi o nekoj malo svecanijoj prilici,potrudit cete se da napravite nesto konkretno sa svojom kosom.Tu se najvise preporucaju lezerne pundje.
Za lezernu pundju potrebno je malo vise natapirati kosu.Bitno je da izgleda prije svega razbaruseno kao da ste namjerno htjeli malo rascupani izgled. Takva frizura moze proci u svakakvim situacijama. Jedna od klasicnijih je zasigurno napola dignuta frizura.Znaci uzmete malo pramenova s prednje strane,natapirate i zavezete s tankom gumicom,ili fiksirate s manjom ukosnicom.
Pletenice ne mogu nikako dosaditi.Necete pogrijesiti ako pokusate isplesti pletenice, odnosno jednu pletenicu koju cete omotati oko glave,dok cete ostatak kose ispeglati tako da lagano pada.
Izbora imate jako puno,a na vama je da se odlucite za onu frizuru koja ce najbolje odgovarati vasem obliku lica.

Nema komentara:

Objavi komentar