srijeda, 18. prosinca 2013.

Kako kosi vratiti volumen?

Lijepa,njegovana i gusta kosa nešto je što ne može imati svaka žena.Nekima je to genetski uvjetovano,dok su druge svoju kosu predugo tretirale lošim sredstvima,odnosno preparatima.Nekvalitetni šamponi,prečesta pranja,feniranja,ravnanja i kovrčanja često dovode do tanke,beživotne kose bez volumena.


Želite li povećati volumen svoje kose,osvježiti je i dovesti u prijašnje stanje,trebali biste biti svjesni da je to proces koji traje dugo.Ne možete kosu dovesti u red za samo nekoliko dana i par tretmana.Za to će vam trebati vremena, ali se itekako isplati.
Jedno idealno rješenje kada je u pitanju volumen kose nalazi se u maslinovom ulju i njegovim proizvodima. Naime,maslinovo ulje odlično je za oživljavanje beživotne,oštećene i suhe kose,upravo zbog svojih hranjivih nutrijenata koje sadrži.
Oni kosu štite,hrane potrebnim sastojcima i ona odmah izgleda mnogo ljepše.Kada na kosu stavljate maslinovo ulje,pripazite da ga ne stavite previše.Nemojte ga stavljati nakon pranja, već  prije,a par manjih čajnih žlica bit će vam sasvim dovoljno.

Nema komentara:

Objavi komentar