srijeda, 18. prosinca 2013.

Uradi sam noktice

Ukoliko pratis trendove,dip dye tehnika ti sigurno nije strana.Trend koji je zaludio svijet mozete vidjeti na kosi,hlacicama,majicama,torbama pa cak i na cipelama,a mi vam dajemo upute kako napraviti dip dye nokte... Sedam koraka za dip dye tehniku na noktima:
1. Pripremi nokte: Prvi korak pri dobivanju dip dye noktiju jest dobra pocetna priprema.Uvijek je dobro pripremiti ih prije lakiranja jer time pomazes odrzati nokte zdravima.Za pocetak operi ruke i ukloni sve ostatke laka za nokte koji si imala,a onda ih makazicama ili turpijom oblikuj po volji.Kada si gotova sa pripremom,stavi proziran bazni lak.
2.Nabavi spuzvu za make-up: Kupi najjeftiniju spuzvicu za puder,obicno dolaze u paketu i trokutastog su oblika. Prije uporabe namoci spuzvu u soljicu vode.
3.Odaberi omiljene boje: Odaberi dvije ili tri boje po ukusu,najbolje ce izgledati ista boja razlicitih nijansi jer ces postici efekt kao da se prelijeva iz svijetlije boje u tamniju.
4.Upotrijebi spuzvicu: Kada se prva boja u potpunosti osusila,pripremi drugu boju(tamniju nijansu od prve. Na pripremljenu i namocenu spuzvu nanesi malu kolicinu laka i pritom se pobrini da naneses par slojeva kako spuzva ne bi upila boju prije nego si uopce krenula.Potom na spuzvu nanesi i trecu boju laka ali oprezno jer ne zelis da se dvije boje na spuzvi pomijesaju. 5. Tapkanje: Sada dolazi zabavan dio - tapkanje.Pocni od dna nokta sa prvom bojom.Potapkaj je oprezno te isto napravi s drugom i trecom bojom pritom pazeci da boje prirodno prelaze od jedne do druge. 6. Sjajni finis: Nakon sto si na nokte nanijela lak i time dovrsila svoj dip dye,ostavi nokte da se dobro prosusete cijelu fazu ukrasavanja dovrsi sa prozirnim lakom koji ce tvojim noktima dati sjaj a laku izdrzljivost.
7. Popravak: Kao i prilikom obicnog nanosenja laka,eventualne pogreske i prijelaze ces ukloniti stapicem za usi umocenim u aceton i pazljivo pobrisati prijelaze(ako ih ima). Evo ga cure - to je to!Ovaj trend je odlican kada ne znas koju boju staviti. Svidja vam se?

Nema komentara:

Objavi komentar